1

Besim Loshaj nga kompania e suksesshme AgroProdukt mbajti ligjeratë të hapur në U. ” Ukshin Hoti” Prizren
Në Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit u mbajt punëtoria me temë: “Ndikimi i pyjeve në ngritjen e kapaciteteve turistike në Kosovë”